netkas.org

On opengl3,2

With this attributes:

NSOpenGLPixelFormatAttribute attributes [] = {
NSOpenGLPFAOpenGLProfile, NSOpenGLProfileVersion3_2Core,
NSOpenGLPFADoubleBuffer, // double buffered
NSOpenGLPFADepthSize, (NSOpenGLPixelFormatAttribute)16, // 16 bit depth buffer
(NSOpenGLPixelFormatAttribute)nil
};

GL_VERSION = “3.2 ATI-7.0.52”
GL_SHADING_LANGUAGE_VERSION = “1.50”
GL_RENDERER= “ATI Radeon HD 4850 PRO OpenGL Engine”

Comments

  1. besweeet
    March 1st, 2011 | 5:18 pm

    Anyone know how to get lion working? XPC just sits there with a cursor in the upper-left corner on my GT680R (after it says welcome to EFI world). Same thing happens in VMware Workstation, but it actually goes to the “duet” screen, but doesn’t detect the virtual HDD or even the USB drive XPC was booted from.

  2. artur-pt
    March 1st, 2011 | 5:31 pm

    Hi netkas

    any news about booting lion ??? with chamaleon

    great job !!!

    the ati kexts for 10.7 in 10.6.6 are working beautiful with my Mobility Radeon hd 5470 512 Mb, chamaleon rc5 graphics enabler = Yes, but only external monitor with hdmi / vga and no sound hdmi alc272, open gl 2.1 100 %. Notebook monitor not working …

    regards

  3. usr-sse2
    March 2nd, 2011 | 4:33 pm

    XPC doesn’t say WELCOME TO EFI WORLD! Pure DUET says it.
    Try disabling serial port or switching it to 0x3e8 port in BIOS.

  4. James
    March 2nd, 2011 | 7:28 pm

    Hey,

    I installed your ati drivers for a second time on my iBoot SL 10.6.6 and now it just hangs on the grey screen with the loading circle going around and around… any tips?

    Using the ati radeon 5850 and your kexts

Leave a reply